OFFICE&MORE: Šolski zvezki

Kmalu bo napočil čas, ko se bodo učenci ponovno podali v šolske klopi. Nedvomno si vsak otrok želi, da bi imel najlepše in najbolj kul šolske zvezke v razredu. Le kje jih najti? Nikjer drugje kot v Office&More, kjer svojemu otroku lahko zagotovite vse, kar potrebuje za uspešno šolsko leto.

Z nakupom šolskih potrebščin nikar ne čakajte na zadnji trenutek, saj bodo ob koncu poletja vsi najboljši izdelki večinoma že prodani, vam pa bodo ostali zgolj dolgočasni enobarvni zvezki. Takšnih si prav zagotovo ne želi noben otrok. Izbira šolskih zvezkov je tako pestra, da smo jih za vas razdelili v nekaj kategorij. Office&More ponuja malo morje klasičnih zvezkov za vse starosti in spole. Izbirate lahko med mnogimi znamkami, med njimi je tudi znamka našega Luke Dončića, Lepe afne itd. Pozivamo vas, da posežete tudi po kakšnem zvezku Rišem za prijatelja in tako s svojim nakupom prispevate za nakup šolskih potrebščin za otroke iz socialno šibkejših družin.

Poleg klasičnih zvezkov so za najmlajše šolarje najprimernejši zvezki za 1. triado. Med te sodijo Tako Lahko zvezki ter Lili in Bine. Na voljo je več različnih formatov, izbirate lahko med črtastimi, karo in brezčrtnimi zvezki.

Za kar se da organizirano šolsko leto lahko pokukate med vrsto šolskih planerjev in organizatorjev. Na voljo so tudi drugi bloki in beležke tako za najmlajše kot tudi za nekoliko starejše učence.

Poleg vsega naštetega v Office&More lahko dobite tudi zvezke s trdnimi platnicami, zvezke s spiralo in etikete. Vse za šolo zgolj na enem mestu. Papirnice Office&More lahko najdete po vsej Sloveniji, kjer vam bodo pri nakupu pomagali prijazni prodajalci. Nakupujete lahko tudi kar v udobju svojega doma na spletni strani officeandmore.si. Želimo vam prijetno nakupovanje!

This entry was posted in Vse za otroka and tagged , , . Bookmark the permalink.