Hitra dobava rezervnih avtodelov Kruno.si

Od vseh možnih dobaviteljev rezervnih avtodelov na spletu sem bil osebno najbolj zadovoljen s spletno trgovino www.kruno.si. Ne samo, da je vse na enem mestu, ampak ima trgovina tudi iskalnih po znamki, modelu in letniku avtomobila, pa zato hitreje vse najdeš. Če pa si ziheraš kot jaz pa na koncu seveda še pred samo ptrditvijo naročila pokličeš številko navedeno na spletni trgovini, na kateri se vam javi prijazen gospod, ki ve čisto vse in tako vse skupaj zabeležim kot še boljšo izkušnjo.

Naj povem, da imam avtomehanično delavnico in sem za te potrebe iskal različne stvari. Na omenjeni spletni trgovini, katere izgled in uporabniška izkušnja sta me takoj navdušila, sem najprej iskal pod vsemi izdelki, nato pa sem po pogovoru preko telefona s prijaznim gospodom ugotovil, da je zame najpomembnejši zavihek prav zavihek z zunanjim skladiščem. To predvsem pomeni to, da so izdelki iz podkategorij zunanjega skladišča nekoliko hitreje dobavljivi kot tisti, ki jih gospod trenutno nima na zalogi. Kategorija zunanjega skladišča tako premore kar 29 podkategorij! Zame so bile tokrat najbolj aktualne podkategorije zavore, kjer najdete diske, cevi, valje, ploščice … motorna olja ter filti in deli motorja.

Garniture za servis ali posamezni rezervni deli?

Seveda bi jaz vse lepo kupil, če me ne bi prijazen gospod sam usmeril v cenejšo različico nakupa, in sicer mi je predlagal, naj pogledam malo celotne servisne garniture, kjer bom dobil vse te stvari združene, a po bistveno nižji ceni kot če bi kupoval vsako od njih posebej. Ima smisel – logično … zakaj se tudi sam nisem spomnil tega? Skratka, da povzamem – spletna trgovina ima večino stvari že tako ali tako na zalogi, v vsakem primeru pa so neverjetno hitro dobavljivi in hitro dostavljeni. To ni bil moj prvi spletni nakup razervnih delov. Kupoval sem že velikokrat, a sem nazadnje bil primoran kupiti različne izdelke v različnih trgovinah. Tokrat sem najbolj zadovoljen z nakupom, kajti vsi izdelki bodo prišli istočasno, svetopval mi je prijazen gospod, za prvi nakup serm dobil celo 5% popust in vse je prispelo v roku. Srečen sem, da sem si olajšal delo in prihranil čas, saj sem si na svoj telefon naložil tudi aplikacijo trgovine, tako bom odslej lahko vedno dobavljal vse le v spletni trgovini Kruno.si.

This entry was posted in Razno and tagged , , . Bookmark the permalink.