Zobozdravnik v Mariboru brez čakalnih dob

Slej ko prej nas vsakega doleti, da moramo obiskati zobozdravnika. Zdravje naših zob namreč ni odvisno samo in zgolj od naše ustne higiene, čeprav je le-ta ključnega pomena in nas lahko obvaruje premarsikaterega obiska zobozdravnika. Čeprav na prvi pogled zgleda kot da je zobozdravnikov ogromno, je včasih težko priti do hitrega termina pri izbranem zobozdravniku. Včasih, ko je bolečina nevzdržna je potrebno obiskati zobozdravnika pač samoplačniško. Najlažje boste zobozdravnika našli preko spleta in z malo sreče bo tam tudi cenik njegovih storitev, v nasprotnem primeru pa ga lahko seveda kontaktirate tudi po telefonu.

V času lockdowna in korone me je zob neznansko bolel in takrat je bil edini zobozdravnik v Mariboru prav zobozdravnik Vode, pri katerem sem lahko prišla praktično takoj na vrsto. Res da gre za privat zobozdravstveno ordinacijo v Mariboru, a po drugi strani spet storitve niso predrage. Na koncu se je izkazalo, da ne gre za nič hujšega, tako da mi je gospod le moral zamenjati zalivko in bolečina v zobu je izginila. Nad storitvijo sem bila tako navdušena, da sem se kar takoj naročila še na čiščenje zobnega kamna in poliranje zob.

Tako da moje priporočilo za zobozdravnika v Mariboru gre zobozdravniku Janezu Vodetu, ki ima ordinacijo v Mariboru na Ulici Saše Deva 16. Od storitev, ki so vam na voljo pa nudi prav vse. V kolikor imate luknjico vam jo popravi z belo zalivko, lahko si pri njem v belo zalivko zamenjate tudi obstoječe amalgamske zalivke. Če bo to res nujno potrebno, vam je na voljo tudi puljenje zoba, a je včasih potrebno predhodno slikanje zob. Poleg zalivk in puljenja zob si pri zobozdravstvu Vode lahko uredite tudi zobno protetiko.

Takšen zobozdravnik v Mariboru je bil res nujno potreben. Vzame si čas, razloži, če je potrebno pred posegom z injekcijo omrtvi predel in ves čas vliva občutek zaupanja. Pred obiskom pri njem sem imela fobijo pred obiskom zobozdravnika, a odkar sem bila pri zobozdravniku Vode povezujem zobozdravnika v Mariboru s pozitivno izkušnjo.

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged , , . Bookmark the permalink.