Zmogljiv in eleganten Hp pavilion dv7

HP prenosnikiHp predstavlja enega izmed vodilnih proizvajalcev prenosnih računalnikov na svetu, ki je bilo ustanovljeno že daljnega leta 1939, ko o prenosnih računalnikih še ni bilo slišati niti besede. Kljub temu, da njihovi začetki niso bili popolnoma posvečeni računalništvu, je podjete danes zraslo v eno izmed največjih multinacionalk na svetu.
Prenosniki HP postajajo eden izmed najbolj priljubljenih in prodajanih izdelkov na trgu, saj so namenjeni vsakodnevni uporabi, kot tudi nekoliko zahtevnejšim uporabnikom. Spekter prenosnikov je širok in vedno bolj izpopolnjen. Med najbolj priljubljenimi HP prenosniki je danes vsekakor serija HP Pavilion dv7. Že na prvi pogled je Pavilion dv7 serija prenosnih računalnikov osvojila uporabnike širom sveta, z odličnimi funkcijami pa so v HP-ju z prenosnikom vsekakor zadeli v polno.
17.3 ” HD zaslon, vgrajen Blu-ray predvajalnik, najnovejši Intelovi procesorji, odlične grafične kartice in še več notranjega pomnilnika… To je vse, kar vam ponuja HP Pavilion dv7. Prenosnik je opremljen tudi z mikrofonom in spletno kamero, ki bosta poskrbela, da boste lahko v stalnem kontaktu z svojimi najbližjimi. Tudi kar se tiče vzdržljivosti vas Pavilion dv7 ne bo pustil na cedilu, saj ima v sebi kar 8 celično baterijo, ki bo zadostovala tudi za tiste nekoliko zahtevnejše uporabnike.
Vsekakor je HP Pavilion dv7 prenosnik, ki bi si ga želel vsak. V njem se namreč skriva vse, kar posameznik potrebuje, ne glede na to, ali ga bo uporabljal za vsakodnevno zabavo, ali poslovno uporabo.

This entry was posted in Tehnika. Bookmark the permalink.