Zakaj se je dobro odločiti za zasebno ginekološko ambulanto?

Pri nas v Sloveniji so na voljo številne zasebne ginekološke ambulante, ki so vrhunske. V današnjem prispevku vam bomo povedali, zakaj je zasebna ginekološka ambulanta odlična rešitev za vas.

Prednosti takšnih ginekoloških ambulant oziroma ordinacij

Mnoge ženske se odločajo za zasebne ginekološke ambulante. Z njimi so zelo zadovoljne. Preglede v njih opravljajo specialisti ginekologije, ki imajo na tem področju dolgoletne izkušnje. Nekateri med njimi tudi več kot 40 let. Večina od uporabnic meni, da je zasebna ginekološka ambulanta najboljša izbira tudi zato, ker se jim strokovnjaki posvetijo 100 % in z njimi v največji možni meri ravnajo rahločutno in razumevajoče, kar je na tem področju svetovanja in zdravljenja zelo pomembno.

Zasebna ginekološka klinika je uporabnicam na razpolago tudi v popoldanskem času. Tako se povsem prilagodi njihovim obveznostim.

ginekologija-1

Strokovnjaki ginekologi uporabljajo le inštrumente za enkratno uporabo. Pregledni inštrumenti so namenjeni torej samo vam in nikomur drugemu. Prav tako je poskrbljeno, da inštrumenti niso mrzli in neprijetni ter ne vzbujajo nelagodja ob vstavljanju.
Strokovnjaki se poslužujejo krila za enkratno uporabo. Ta v največji meri poskrbi za vašo intimnost ob pregledu.
Izbrana zasebna ambulanta vam ponuja še 3 ali 4D moderen ultrazvok, ki se ponaša z zelo velikim zaslonom. Na ta način lahko tudi sami spremljate potek pregleda. Obenem vas spremlja še moderen avtomotoriziran ginekološki stol, ki vam omogoča individualne nastavitve za posamezne pacientke. Ne manjka niti kardiograf, ki omogoča, da v visoki nosečnosti poslušate bitje srca.
Med številnimi prednostmi se poudarja tudi ta, da vam ni potrebno čakati v dolgih vrstah in da ste na vrsti takoj.

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged , , . Bookmark the permalink.