Vodenje projektov s pomočjo spletne aplikacije

Ste poslovnež z ogromno začrtanimi cilj in številnimi projekti? Ali pa ste morda je zelo zaseden zasebnik, ki v poplavi vseh obveznosti izgublja nadzor nad vsem, kar more biti storjeno? Kako si organizirate delo? Si ga razporejate sami ali dela to nekdo drug namesto vas? Ste morda že slišali za spletno aplikacijo za vodenje službenih ter zasebnih projektov?

Tovrstnih spletnih aplikacij je ogromno in vsaka ima svoje prednosti in pomanjkljivosti. Vse je odvisno, česa si želite. Na voljo imate namreč več možnosti, podobno kot z vsemi ostalimi aplikacijami. Ena možnost je, da spletno aplikacijo za vodenje službenih in zasebnih projektov uporabljate tako, da do nje dostopate zgolj preko računalnika na katerem imate aplikacijo nameščeno. Vse v redu in prav, če vam do shranjenih podatkov ni treba dostopati tudi od drugod ali pa imate morda celo prenosni računalnik, ki ima funkcijo vaše desne roke in hkrati zasebne asistentke, saj ga povsod nosite s sabo. Druga, morda za mnoge izmed nas nekoliko bolj ugodna možnost je ta, da imamo spletno aplikacijo za vodenje službenih in zasebnih projektov nameščeno na strežniku in je nimamo nameščene na osebnem računalniku. Namestitev na strežniku je prava rešitev za vse tiste, ki imajo na voljo internetni dostop, saj lahko spletno aplikacijo za vodenje službenih in zasebnih projektov uporabljajo kjerkoli in kadarkoli imajo na voljo internetno povezavo.

Odločitev je seveda stvar posameznika. Vedite pa, da ne glede na to za katero izmed omenjenih aplikacij se boste odločili, vam bo le-ta olajšala delo in načrtovanje le-tega.

This entry was posted in Marketing and tagged . Bookmark the permalink.