Tradicionalna tajska masaža je več kot odlična izbira

masaza-s-tajskimi-zelisciNarava dela je v današnjem času taka, da veliko sedimo. Posledično se tako pojavijo bolečine v predelu hrbta in križa. Obenem smo pogosto pod stresom, saj moramo delo opraviti v določenem roku. Pri seštevku vsega tega pa pogosto čutimo še otrdelost posameznih mišic, postajamo pa tudi vedno bolj nesproščeni.

Ne preostane nam drugega, kot da si privoščimo nekaj, kar nas bo vsaj za kratek čas odrešilo tega. Strokovnjaki, med njimi tudi zdravniki, nam zato pogosto rečejo, naj si privoščimo kako dobro masažo, ki bo na nas vplivala tako, da bomo odpravili vse naštete težave. Med vsemi masažami, ki jih ponuja današnji trg, je tradicionalna tajska masaža zagotovo ena od boljših rešitev za nastale težave.

Čaka nas glajenje, gnetenje ter pritiskanje na akupresurne točke

Ko se enkrat odločimo za tradicionalno tajsko masažo, ugotovimo, da je sestavljena iz več korakov. Med njimi so tako v ospredju glajenje, gnetenje ter pritiskanje na akupresurne točke. Cilj te vrste masaže je sprostitev zategnjenih mišic, telesu pa povrnemo tudi fizično ter psihično ravnovesje. Tradicionalna tajska masaža zmanjšuje stres in pospeši krvni obtok. Obenem zmanjšamo tudi morebitne bolečine ter spodbudimo delovanje imunskega sistema.

Kako se izvaja?

Tradicionalna tajska masaža se izvaja sede in leže na trebuhu, boku in hrbtu. Pri njej uporabljamo palce, dlani, komolce ter kolena. Masaža je torej naravnana tako, da pri njej sodelujejo skoraj vsi deli telesa, kar je tudi prav. Na koncu masaže smo popolnoma prerojeni ter pripravljeni iti v službo z novo energijo. Zagotovo jo bodo opazili mnogi ter povprašali, česa smo se lotili, da tako dobro izgledamo.

Save

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged , , . Bookmark the permalink.