Terme niso tako drag dopust kot morje

terme-2Poletni dopust na morju je za mnogo družin strošek, ki si ga komaj privoščijo in morajo zanj varčevati celo leto. Velikokrat se dopust na morju celo zajeda v družinske prihranke, saj starši želijo, kar je pravilno, svojemu otroku privoščiti vsako leto vsaj en teden morja za največji letni užitek, ki ga doživijo otroci, ki ne živijo ob morju. Vendar če primerjamo terme in morje, boste kaj hitro ugotovili, da so terme za dopust ugodnejša izbira od morja. Samo za rezervacijo apartmaja na morju je treba odšteti za 1 teden 350 €, pa še to morate imeti srečo, da boste našli apartma samo za 50 € na dan, saj so se cene v zadnjih letih izrazito dvignile. Potem pa je tu še gorivo, pa hrana, pa nekaj zapravljenih ur na cesti itd.

Terme so z bonom še cenejše

Kljub temu, da so terme že tako ali cenejše od dopusta na morju in to kljub vstopninam v bazen, ki so tako ali tako večinoma povsod že vštete v ceno namestitve, pa tudi otroci velikokrat celo bolj uživajo v bazenih, pa si lahko ceno še dodatno znižate tako, da pogledate na stran 1nadan in poiščete kakšno kuponsko ponudbo. Sicer je največ ponudb izven časa dopustov, torej tudi poletnih počitnic, vendar pa se najdejo tudi ponudbe za čas šolskih počitnic, tako da boste lahko dobili tudi do 50 % nižjo ponudbo za terme, velikokrat pa te ponudbe, ki se jih dobi na 1nadan vključujejo tudi kakšno športno aktivnost, razvajanje, masažo, ali pa wellness, tako da za manj dobite celo več. Zagotovo pa so v vseh cenah tudi že vštete vstopnice za bazene, kar pomeni, da vam ni treba računati na nepredvidljive stroške.

Privoščite si še rekreacijo

Podnebje je vse povsod drugod po Sloveniji za športne aktivnosti celo bolj prijazno kot na Primorskem oz. kjer koli ob morju. Tudi okoli term se velikokrat nahajajo igrišča za različne športne aktivnosti, tudi izposoja koles, rolerjev in podobnega je večinoma možna povsod, tako da ste lahko prepričani, da vam bodo terme ponudile najboljše možno doživetje.

This entry was posted in Dopust and tagged . Bookmark the permalink.