Sponzorske majice za vsakogar

Imate podjetje? Zagotovo tudi vi potrebujete artikle za nagradne igre, poslovna darila, promocij. Ena izmed boljših rešitev so sponzorske majice.

Sponzorske majice so idealen spominek na tekmovanja ali srečanja, ki jih organizirate, lahko pa služijo kot nagrada vašim zvestim strankam.

Najpogostejše so sponzorske majice, na katerih je logotip vašega podjetja. Še boljše majice pa so tiste, ki so inovativne in vaše podjetje predstavijo s hudomušnim napisom, besedno igro ali zabavno fotografijo. Take majice bodo ljudje, ki so jih prejeli, radi nosili in če bo na njih tudi ime ali logotip vašega podjetja, potem ste zadeli terno! Stranke so takih majic vedno vesele, jih rade oblačijo in nosijo, vi pa s tem dobite promocijo. Z drugimi besedami – združili ste prijetno s koristnim.

Sponzorske majice niso nujno zastonj!
Nekateri sponzorskih majic niso ravno najbolj veseli. Pogosto imajo občutek, da so preveč cenene in ne ustrezajo njihovemu “imidžu”. Poznamo pa tudi drugačne sponzorske majice, za katere pa skoraj nikoli ne bi rekli, da so sponzorske? Ste bili na koncertu vaše najljubše glasbene skupine? Zagotovo ste opazli, morda celo kupili, različne majice z njihovim logotipom. Sponzorske majice so lahko zgolj neuporabne majice, lahko pa iz njih naredite uporabne in priljubljene. Bodite kreativni in izdelajte tako sponzorsko majico, ki jo bo vesel vsak!

This entry was posted in Trendi and tagged , . Bookmark the permalink.