Slikopleskarstvo Fuga

Slikopleskarstvo FugaPodjetje Fuga d.o.o je družinsko podjetje, katero je zraslo na temeljih obrti. To podjetje ima danes za sabo že kar nekaj desetletij tradicije in pa bogatih izkušenj. Začetki podjetja Fuga segajo vse v leto 1965, ko je gospod Kočevar pričel s samostojno potjo na področju slikopleskarstva. V letu 1995 se je obseg del povečal in od takrat naprej je Fuga registrirana kot družba za zaključna dela v gradbeništvu. Fuga ima danes zaposlenih kar osem izkušenih in strokovno usposobljenih delavcev, kar pa lepo ilustrira seznam priporočil. Primarna oziroma osnovna dejavnost omenjenega podjetja pa še vedno ostaja slikopleskarstvo.

Slikopleskarstvo se že vse od začetka delovanja podjetja in seveda tudi že od prej ves čas prilagaja in nadgrajuje skozi čas. Podjetje Fuga vam v okviru slikopleskarstva nudi vsa slikopleskarska dela, tako tista, ki so manj zahtevna, kot tudi tista, ki so bolj zahtevna. Kadar govorimo o slikopleskarstvu pa lahko govorimo o pleskanju, slikanju, polaganju tapet, dekorativnih ometih, šabloniranju in tudi o štukaturah. Mojstri slikopleskarstva pa pri svojem delu uporabljajo tudi različne tehnike nanosa barv, ki ponujajo ogromno možnosti pri odločanju za končni izgled prostorov vsake stranke.

Kar se tiče cenika slikopleskarskih del, ga podjetje Fuga ne more objaviti na spletni strani, saj gre za dela, ki so različno zahtevna. Da bi izvedeli točno ceno, si morajo najprej mojstri ogledati vaš objekt in se z vami dogovoriti o tem, kakšna dela in v kolikšnem obsegu je potrebno opraviti. Če potrebujete storitve slikopleskarstva, vam torej priporočam, da obiščete spletno stran fuga.si. Zagotovite si kvalitetno slikopleskarsko storitev tudi vi.

This entry was posted in Dom in gradnja and tagged . Bookmark the permalink.