Razrez polic po meri

razrez-polic-po-meriKo opremljamo hišo ali stanovanje se velikokrat pokaže potreba po izdelkih narejenih po meri, največkrat se odločamo za izdelavo pohištvenih elementov ali kuhinj po meri, praktično pa lahko damo mojstrom izdelati prav vse izdelke po meri.

Če ste že kdaj potrebovali police po meri ste se najverjetneje obrnili na lokalnega mizarja, večja pohištvena podjetja običajno ponujajo samo že vnaprej izdelane artikle, kar pa zna včasih biti težavno, sploh ko se selimo in pohištvo, ki ga imamo že od prej ne ustreza obliki in velikosti prostorov v katere se selimo.

Police po meri pa lahko damo izdelati tudi v primerih, ko si zaželimo ekstravagantnih in nenavadnih oblik. Običajno nam ponudniki razreza police samo razrežejo, sestavimo in namestimo pa jih lahko sami če le imamo nekaj ročnih spretnosti.

Podjetje Lesni center Cikava ali s kratico LCC pa vam ponuja novost, razrez polic lahko pri njih naročite kar prek spleta, kar gromozansko olajša celoten proces. Ko ste na postrani spletne strani, na kateri nudijo razrez polic, v prvem koraku izberete barvo lesa, v drugem koraku izberete dimenzije, v tretjem pa obrobljenost. Omejena je le maksimalna dimenzija polic, vse ostalo pa lahko izberete po meri. Police po meri so na tak način izdelane hitro, le dogovorite se za prevzem in poravnate račun, police pa so že pripravljene na montažo.

Na njihovi spletni strani pa ne nudijo samo izreza po meri, temveč vodijo tudi uporabno spletno trgovino z različnimi izdelki za domače mojstre od mizarjev do kosov opreme za zaključna dela v gradbeništvu ter literature, ki vam bo pomagala pri domačih opravilih. Če želite izvedeti več informacij o zadevah omenjenih v članku, vam svetujem obisk njihove spletne strani

This entry was posted in Dom in gradnja and tagged , , . Bookmark the permalink.