Prednosti ponudnika hiše na ključ

Danes naročniki iščemo udobje, stroškovno in energijsko varčnost ter velikost hiše prilagajamo dejanskim potrebam. Ne razmišljamo več o gradnji večetažnih hiš, ki bodo primerne tudi za prihodnje generacije.

Tako v večini naročamo individualno zasnovane hiše. JUBHomeje eden izmed ponudnikov, ki za naročnika pripravi hišo po njegovih zamislih. Zavedajo se, da tipska hiša ni univerzalna rešitev, vendar le ideja, ob kateri naročnik razmisli o svojih željah glede funkcionalnosti in videzu hiše. Za lažji razmislek najdemo v njihovem katalogu vse od majhnih, pritličnih hiš klasičnega videza, racionalno zasnovanih enodružinskih hiš do moderno oblikovanih objektov. Povsem svojstvena je njihova linija majhnih pritličnih hiš,Minimis,ki predstavlja hiše namenjene drugačnim, zlasti z materialnimi dobrinami neobremenjenim ljudem. Naročnik se lahko tako odloči za univerzalno ponudbo tipskih projektov ali individualno zasnovo, projektiranje in izvedbo gradnje »na ključ«.

image001

Po okvirni predstavitviželja in kasneje prejeti ponudbi lahko naročnik pri podjetju JUBHomenaročicelovito storitev izvedbe hiše na ključ z vključeno izvedbo temeljne plošče s toplotno izolacijsko kadjoJUBHome BASE. V tem podjetju strokovnjaki stojijo naročniku ob strani od projektiranja, svetovanja, opravljanja energijskih analiz in pripravevsega potrebnega za pridobitev subvencij EKO Sklada.

Njihove hiše zagotavljajo energijsko varčnost, visoko kakovost izvedbe, združujejo prednosti masivne gradnje s hitrostjo montažne gradnje, nizke stroške obratovanja ter ohranjajo vrednost naložbe v hišo. Gre torej za toplotno izjemno izolativno, masivno armiranobetonsko gradnjo, katero odlikujejo hitra izvedba z minimalnimi toplotnimi mostovi ter visoka zrakotesnost,vsa pa v skladu z Evropskimi smernicami, ki bodo v veljavo stopile z letom 2020.

image002

This entry was posted in Dom in gradnja and tagged , . Bookmark the permalink.