Ponudba podjetja Tersus

grelni-kabliPodjetje Tersus d.o.o. je locirano v Ljubljani, nekateri izmed vas ga poznate, drugi ne, a gre za podjetje z največjo ponudbo hladilne in ogrevalne tehnike pri nas. V njihovi ponudbi lahko najdete vse od klimatskih naprav, na voljo so vam grelni kabli, električni radiatorji, IR paneli, stenski konvektorji, peči ter kotli na pelete in še kaj.

Dejstvo je, da gre za enega izmed največjih ponudnikov ogrevalne in hladilne tehnike pri nas, ker pa je njihova ponudba tako velika, pa si lahko privoščijo tudi precej konkurenčne cene. Seveda pa ne nudijo samo ogrevalnih in hladilnih elementov, poskrbijo tudi za servis svojih naprav in pa rezervne dele.

Na voljo so vam montaže klimatskih naprav in še kaj. Če imate kakšno vprašanje jih lahko kontaktirate prek e-maila ali pa jih enostavno pokličete na telefonsko številko, njihovi svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri rešitvi problemov. Gre za izkušene ljudi na svojem področju, zato nimate kaj skrbeti, da nebi dobili tistega, kar iščete.

Omenjeno podjetje je za slovenijo ekskluzivni zastopnik radiatorjev znanih blagovnih znamk iz severa Evrope, tam slovijo po kvaliteti, take produkte pa se vam veliko bolj splača kupiti, kot produkte kitajskih proizvajalcev, ti so seveda bolj ugodni a ne nujno bolj kvalitetni. Govorimo seveda o radiatorjih, ko je govora o klimatskih napravah, pa tu še vedno prednjačijo Azijci, saj so klimatske naprave Panasonic ali Toshiba sam vrh teh produktov.

V primeru, da se odločite za naročilo v omenjeni spletni trgovini, vas pri nakupu nad 50€ čaka tudi brezplačna poštnina, blago pa lahko prevzamete osebno, ali pa vam ga dostavijo, s katero izmed dostavnih služb, s katerimi sodelujejo.

This entry was posted in Dom in gradnja and tagged , , , . Bookmark the permalink.