Pojenjajo ovitki za Samsung Galaxy j5 starejših letnikov!

samsung-galaxy-j5Čeprav se telefoni venomer izboljšujejo in pojavljajo, je treba vedeti, da s starejšimi modeli ni čisto nič narobe in jih je prav tako treba dobro zaščititi. Torej ovitki za Samsung Galaxy j5 na primer, so še vedno v prodaji in jih je mogoče kupiti. Ker pa ovitki za Samsung Galaxy j5 2017 letnice niso najnovejši, je jasno izbire vse manj, zato je treba pohiteti, saj v trgovinah zaloge hitro pojenjajo. No, v temle članku pa si bomo pogledali kakšni ovitki za Samsung Galaxy j5 so nam še vedno na voljo in kako se le-ti razlikujejo od novejših. Namreč, tako kot so telefoni različnih velikosti, so tudi ovitki za Samsung Galaxy j5 2017 letnice.

Kakšni ovitki za Samsung Galaxy j5 starejših letnic so nam še vedno na voljo?

Če se spomnimo, ko so izšli prvi telefoni serije j5, je bilo ovitkov na pretek. Danes je ostala le še peščica. Tako je pač vedno, ko izidejo nove naprave, ki zahtevajo tudi nove ovitke. Poglejmo pa si, kako (če sploh) se ovitki za Samsung Galaxy j5 starejših letnic razlikujejo od najnovejših.

Prva razlika, ki jo lahko najhitreje opazimo, je ta, da ovitki za Samsung Galaxy j5 2018 izgledajo malce drugačni. Namreč, vsako leto ovitki za Samsung Galaxy j5 (ali pa katerikoli drug pametni telefon) zajemajo tudi likovni oziroma oblikovni trend, ki je tisto leto najbolj popularen. To se pozna tako v samih barvah kot tudi motivih in seveda izdelavi. Na primer, na začetku je bilo veliko več raznorazni etuijev na zaklop in čeprav danes le-ti še vedno obstajajo, jih je bistveno manj kot v prvih letih. Druga razlika pa je nekako sorodna tej, saj kolekcija ovitkov letnice 2017 izgleda zelo preprosta. Čeprav so vsako leto ovitki tudi tehnološko bolj dovršeni, pa se na področju barv najbolj vidi ta preprostost. Namreč 2017. leta so bili predvsem priljubljeni enobarvni in čim bolj enostavni ovitki.

This entry was posted in Razno and tagged . Bookmark the permalink.