Ovitki in etuiji za mobilne telefone

smart-coverDanašnji telefoni postajajo vedno tanjši in bolj zmogljivejši, vse lepo in prav, če nebi bili preveč občutljivi. Tisti, ki kupujejo namenske mobilne telefone, ki so odporni na prah, udarce in druge morebitne poškodbe, se poškodbam kakopak izognejo, vsi ostali pa nimamo take sreče.

Velik zaslon mobilnika je zelo uporabne saj lahko na telefonu počnemo kar si želimo, lotimo se lahko resnega dela ali pa se samo zabavamo s katero izmed igre, gledanjem filma ter podobno. Na trgu je na srečo veliko različnih rešitev, ki nam lahko pripomorejo pri zaščiti telefona, obstajajo povsem običajni ovitki za nekaj evrov, prestižni Spigen SGP ovitki, ovitki kot so smart cover in podobni.

Kakšen ovitek pa sploh kupiti? No ja različni ovitki nam nudijo različne možnosti zaščite telefona, nekateri ovitki minimalno vplivajo na sam izgled telefona, vendar nudijo tudi minimalno stopnjo zaščite, nekateri ovitki pa nudijo ogromno zaščito, vendar kar precej vplivajo tudi na sam izgled telefona. Cene ovitkov so precej različne, kupite jih lahko že za nekaj evrov drobiža, stanejo pa vas lahko tudi nekaj deset evrov.

Neglede na to ali iščete etui za Samsung Galaxy S3 ali pa ovitek za vaš iPhone, lahko vse te predmete dobite v kateri izmed spletnih trgovin, ki so namenjene prodaji dodatkov za mobilnike. Tam lahko dobite tudi še kakšne druge dodatke, ki so lahko precej zabavni, uporabni in koristni, sam si recimo ne predstavljam vsakdanjika brez prenosnega zvočnika, ta se s telefonom poveže prek BlueTooth tehnologije in mi krajša čas na sprehodih in drugih zunanjih aktivnostih.

This entry was posted in Tehnika and tagged . Bookmark the permalink.