Napihljiv čoln, blazina in še kaj za na morje

Kako dobro se vsako leto opremite za na morje? Večina med vami že nekaj časa pred odhodom na pot razmišlja, kaj vse bo vzela s sabo. Ko pa pride dan odhoda, ugotovite, da vas je ponovno prehitel čas in da niste kupili nekaterih pripomočkov, ki ste jih že sezono poprej občudovali pri drugih obiskovalcih plaže. Noro vas je na primer navduševal napihljiv čoln ali pa morda samo napihljiva blazina za vodo v obliki flaminga.

Vodni pripomočki pa se še zdaleč ne nahajajo samo v velikih nakupovalnih središčih, do katerih je treba seveda priti in si za to vzeti kar nekaj časa. Tudi napihljiv čoln in blazino lahko preprosto naročite kar po spletu in že v samo nekaj dneh bodo naročeni morski izdelki pri vas doma.

Kakšen napihljiv čoln je smiselno kupiti

Kateri vodni pripomoček je najbolj priljubljen, zagotovo veste prav vsi. To so različno zasnovane vodne blazine. Na eni strani so popularne povsem klasične napihljive blazine pravokotne oblike, ki so na voljo v različnih dolžinah in širinah. Po drugi strani pa lahko na morsko površino postavite precej bolj razkošne blazine, ki so ne nazadnje opremljene tudi z udobnimi sedali oziroma sedišči.

Zelo mikaven pa je seveda tudi čoln, ki se ga napihne. Tudi takšno vodno prevozno sredstvo je na voljo v več tipih. Izbira je odvisna tudi od tega, koliko oseb bo najpogosteje v njem sedelo obenem. Sicer pa boste morali za uporabo takšnega prevoznega sredstva uporabiti tudi nekaj znanja in spretnosti.

Vzdrževanje in čiščenje vodnih napihljivih pripomočkov

Na sploh so izdelki, kot so napihljivi čolni in blazine, za uporabo pa tudi za vzdrževanje in čiščenje povsem preprosti, zato so še toliko bolj priljubljeni po celem svetu. Kljub temu pa to še zdaleč ne pomeni, da si čiščenje ne vzamemo dovolj časa in da jih lahko odložimo na prav vsako možno lokacijo.

Po uporabi napihljiv čoln ali pa blazino skrbno pospravite. Poskrbite, da boste z vodne opreme odstranili prav vse kamenčke, umazanijo, nenazadnje tudi vodo. Nato izdelek skrbno pospravite v kakšno vrečko, ki je posebej zasnovana za to. Do naslednjega morskega podviga oziroma avanture tovrstna sredstva shranjujete na suhem mestu.

This entry was posted in Dopust and tagged , . Bookmark the permalink.