Najem počitniške hiše je cenejši kot kampiranje

house-rental-croatiaNaša družina je zadnjih deset let hodila na dopust na Hrvaško, kjer smo bivali v avtokampu. To je bila včasih poceni rešitev, zadnja leta pa sem opažala, da se cene ves čas dvigujejo in kampiranje je postalo izjemno drago. Imeti moraš svojo prikolico, potem pa ti zaračunajo še 50 evrov na dan, kar znese ogromno – celo več kot najem počitniške hiše. Prav zaradi tega smo se odločili, da se kampiranju odrečemo in se odslej odločamo za najem počitniške hiše ali apartmaja.

Ker smo želeli za najem počitniške hiše poskrbeti po kar najbolj ugodni ceni, sem se nekoliko razgledala po spletu in brskala med različnimi zasebnimi ponudniki, to pa je bilo precej neorganizirano in je terjalo veliko dela in časa. Nazadnje pa sem našla spletni postal Hiša na morju, ki nudi prav najem apartmajev ali najem počitniške hiše tako v Istri kot Kvarnerju in Dalmaciji, na tej spletni strani pa so zbrani najrazličnejši ponudniki na enem mestu. Spletna stran obljublja prav to, kar sem iskala: najem počitniške hiše po ugodni ceni, ki je nemalokrat cenejša tako od hotelskih ponudb kot od kampov.

Ko smo se prvič odločili za najem počitniške hiše, smo bili več kot navdušeni. Hišo smo izbrali glede na to, v kateri hrvaški obmorski regiji želimo letovati, od kdaj do kdaj, koliko bo odraslih in otrok, ter kolikšna je zgornja meja zneska, ki ga želimo za to plačati. Dobili smo kar veliko zadetkov, med katerimi smo si podrobneje ogledali hiške na fotografijah ter prebrali podrobnejše informacije. Izbrali smo tisto, ki nam je bila najbolj všeč.

Sedaj, ko so prve počitnice že za nami, lahko z gotovostjo rečem, da se bomo tudi v prihodnje odločali za najem počitniške hiše na Hrvaškem in nas v kampu ne bodo več videli. Izbrali bomo hiško bolj v naravi in na samem, pa bomo ravno tako več kot zadovoljni.

This entry was posted in Dopust and tagged , , . Bookmark the permalink.