Miele: Najboljše pomivanje G 7000

Najboljše pomivanje G 7000 je v kuharskem svetu začelo pravo revolucijo. Z najnaprednejšo tehnologijo in ukazi ter z enostavno uporabo in s svojim elegantnim videzom je pomivalni stroj G 7000 ukradel srce prav vsakomur, ki ga je preizkusil. Se sprašujete o čem govorimo in kaj je tako posebnega pri omenjenem aparatu?

Z novimi inovacijamilahko doživite izvrstne rezultate pomivanja posode. Miele predstavlja prvo avtomatsko doziranje na svetu. S pomočjo integrirane kartuše PowerDisk (funkcija AutoDos) bo pomivalni stroj med prav vsakim pomivanjem doziral optimalno količino pomivalnega sredstva in tako uporabnikom zagotovil brezhibne rezultate.

Pomivalni stroji G 7000 nisoznani zgolj po izvrstnih rezultatih pač pa tudi po navdihujoči tehnologiji. Dandanes skoraj vse upravljamo preko pametnega telefona. To velja tudi za pomivalni stroj. S pranjem lahko pričnete kjerkoli in kadarkoli. Ne glede na to, ali ste doma ali v službi – s  pomočjo aplikacije Miele@mobile. Gospodinjske aparate lahko uporabljate tudi glasovno z Amazonovo napravo Echo– z glasovno storitvijo Alexa.

Zdi se, da se pomivalni stroji napolnijo prehitro, kajne? Košare FlexLine, ki so vgrajene v stroje G 7000,nudijo največjo možno fleksibilnost za namestitev različnih kosov posode in pribora. Gospodinjski aparat vsebuje predal 3D MultiFlex, ki s premičnimi elementi ustvari prostor kot ga doslej še niste videli.

S prikazovalniki M Touch Vi so pri Miele dosegli prav poseben optični in tehnološki vrhunec. Gre za povsem preprosto in intuitivno upravljanje z neposrednim dotikom ali potegom. Uporaba strojev še nikoli ni bila tako enostavna. Za piko na i pomivalne stroje G 7000 odlikuje preprost in eleganten videz. Kuhinjski aparat je primeren za prav vsako kuhinjo.

This entry was posted in Dom in gradnja and tagged , , . Bookmark the permalink.