Last minute

Last minute lahko danes potujete že skoraj na vse konce sveta. V vsakem trenutko lahko preko interneta rezervirate počitnice in odletite nekam na toplo in luštno. Prvi maj se bliža, pomlad bo hitro tukaj in zakaj si ne bi po tej dolgi mrzli zimi privoščili nekaj eksotičnega v režiji last minute potovanj. Takšna potovanja ne pomeni, da boste deležni kaj manj kot tisti, ki bodo rezervirali pravi čas ali pa celi koristili popuste na zgodnje rezervacije.

Last minute potujejo danes skoraj vsi. V Egipt, Tunizijo, na Ciper, Kanarske otoke ali v Grčijo lahko odletite last minute v vsakem letnem času. Včasih lahko tudi en dan rezervirate, plačate in drugi dan ste že pod palmami. Če le ni potrebno urejati formalnosti glede vstopnih vizumov lahko res potujete last minute. Recimo Maldivi, Dubaj, Šrilanka. Veliko pa je tudi destinacij kjer vize ne potrebujete, kot naprimer Dominikanska republika, Tajska, Kuba itd.

Včasih se lahko kakšne rezervacije v zadnjem trenutko tudi kaj zakomplicirajo ampak to so tako redki primeri, da jih skoraj ni vredno opisovat. Preberite tudi izredno poučen članek na temo last minute počitnice in se prepričajte, da je to tisto kar hočete.

This entry was posted in Last minute and tagged , , . Bookmark the permalink.