Kamniti pulti, police, nagrobniki in še marsikaj

Prodajni program kamnoseštva Mravlja zajema kamnite izdelke iz različnih vrst kamna, kot je granit, marmor, kvarcit, porfir in podobno. Gre za kvalitetne kamnite izdelke po konkurenčnih cenah. V prodajnem programu boste našli pulte, police, stopnice, nagrobnike, kamnite portale in izdelke za restavratorstvo. Kamnoseštvo Mravlja izdeluje kamnite pulte za kopalnico in kuhinjo. Kopalniške in kuhinjske kamnite pulte podjetje Mravlja izvaja na podoben način in sicer tako, da pult izmeri, izdela in montira ter tako šablon za izdelavo pulta, ki jih pripravi mizar, ne potrebuje. Pri kamnitih pultih je seveda pomembna skladnost okenske police s pultom. Na spletni strani kamnoseštva Mravlja si lahko ogledate skice različnih profilov robov na kamnitem pultu.

Kamniti pulti, police, nagrobniki in še marsikajKamnoseštvo Mravlja pa poskrbi tudi za kamnite okenske police. Zaradi sprejemljive cene, trajnosti in praktične vgradnje so kamnite okenske police ene izmed najbolj priljubljenih. Podjetje Mravlja vam po naročilu izdela kamnite okenske police in police parapetov najrazličnejših dimenzij in oblik. Lahko pa si zagotovite tudi notranje ali zunanje kamnite stopnice. Pri snovanju in izdelavi stopnic je sicer potrebno upoštevati arhitekturno zasnovo, seveda pa v poštev pridejo tudi vaše želje. Kamnoseštvo Mravlja nudi dva tipa kamnitih stopniic in sicer klasične, položene v cementno malto in samonosilne stopnice različnih izvedb.

Na kamnoseštvo Mravlja pa se lahko obrnete tudi v kolikor vas zanimajo nagrobniki ali pa kamniti portali. Podjetje bo, kot pri vseh ostalih izdelkih, upoštevalo vaše želje in poskrbelo za to, da bo izdelek kvaliteten in skrbno izdelan.

This entry was posted in Dom in gradnja and tagged , , . Bookmark the permalink.