Gostovanje spletnih strani

Gostovanje spletnih strani pride v poštev tako pri posameznikih in organizacijah, kot tudi malih ter srednjih podjetjih. Najbolje pa je, da se odločite za paket gostovanja Gigaspark. Ta paket vam namreč nudi kar najbolj zanesljivo in dostopno gostovanje za kakršnokoli spletno stran, ki ste jo ustvarili. Na voljo imate več paketov gostovanja. Lahko se odločite za majhni, enostavni in cenovno ugodni paket gostovanja spletne strani. Mogoče pa bi se rajši odločili za velik paket gostovanja spletne strani, ki je primeren za dinamične vsebina, podatkovne baze in pa aplikacije. Torej, če gre za gostovanje ene domene, je pravšnji manjši paket gostovanja spletnih strani, če pa gre za gostovanje več domen, pa pride v poštev večji paket.

Paketi gostovanja pa se razlikujejo glede na lastnosti prostora, prometa, e-pošte, baz, FTP, statistike, število domen, kontrolne plošče in pa seveda tudi cene. Če boste pobrskali po spletni strani, ki vam nudi te pakete, boste našli štiri različne pakete, cene le teh pa se gibljejo med tremi in devetimi evri.

Kakšne pa so prednosti gostovanja spletnih strani na teh strežnikih? To je zagotovo odzivnost, saj se strežniki nahajajo v Sloveniji. Med prednostmi je tudi hitrost, saj strežniki vsebujejo po dve Gigabitni mrežni kartici, kar pomeni hiter prenos podatkov. Strokovnjaki imajo nad strežniki ves čas nadzor, kar pomeni takojšne reševanje morebitnih napak, nudijo pa vam tudi napredno kontrolno ploščo Plesk. Strokovnjaki izvajajo tudi dnevni, tedenski in mesečni arhiv strežnikov. Ker pa so strokovnjaki prepričani v kvaliteto njihovih storitev, pa vam nudijo tudi 30 dnevno garancijo nakupa.

This entry was posted in Dopust. Bookmark the permalink.