Geodetske storitve in parcelacija

Geodetske storitve in parcelacijaParcelacija je le eden izmed postopkov, ki so potrebni pri spremembi parcelne meje. Parcelacija je namreč lahko združitev ali pa delitev parcele. Ta postopek je torej primeren za vse tiste lastnike, ki so se odločili, da bi bodisi želeli svojo večjo parcelo razdeliti na več manjših parcel ali pa za tiste, ki bi bodisi s parcelacijo želeli dve sosednji manjši parceli združiti v eno veliko. Parcelacija je ena izmed geodetskih storitev, ki vam jih ponuja podjetje, ki sliši na ime Geodela.

Geodela, podjetje samostojnega podjetnika Marka Breščak, vam ponuja geodetske storitve in svetovanje. V sklopu geodetskih storitev vam to podjetje nudi ureditev meje, parcelacijo, izravnavo in označitev meje, geodetski načrt, vris objekta in hišno številko ter tudi spremembno bonitete. Skratka, gre za geodetske storitve, ki so potrebne za vse, ki se odločite za graditev, prenovo, karkoli v zvezi z ozemljem in gradnjo.

Na spletni strani podjetja Geodela, torej na www.geodela.si, boste našli tako spisek in opis vseh geodetskih storitev, kot tudi odgovore na pogosta vprašanja, reference, postopek naročila geodetske storitve, cenik storitev, aktualne informacije in pa seveda tudi kontaktne podatke. Če se torej tudi vi zanimate bodisi za parcelacijo, bodisi za katero izmed drugih geodetskih storitev, potem obiščite dano spletno stran in si priskrbite tisto storitev, ki jo potrebujete. Strokovnjaki omenjenega podjetja so vam na voljo tudi za svetovanje in pomoč ter pri razrešitvi dilem in težav, na katere boste morda naleteli. Zaupajte strokovnjakom podjetja Geodela in uredite svoje geodetske zadeve tudi vi.

This entry was posted in Dom in gradnja. Bookmark the permalink.