Etui za Samsung Galaxy S3 in S4

etui-samsung-s3Samsung proizvaja mobilne telefone in ostale električne naprave že zelo dolgo časa. Do danes so si s svojimi kvalitetnimi produkti ustvarili že dobro ime. Podjetje, ki je na trgu že več kot 70 let, s svojimi pametnimi mobilnimi telefoni dela konkurenco vsem ostalim proizvajalcem.

Serija telefonov po imenu Galaxy S, je serija Android naprav višjega kakovostnega razreda, podjetje pa trdi, da je prodalo že več kot 200 milijonov naprav omenjene serije. V tem članku bomo v podroben pogled vzeli modela S3 in S4 ter nekaj dodatne opreme zanju.

Samsung Galaxy S3 je ob izidu postal eden izmed najpopularnejših pametnih telefonov leta 2012, pa poglejmo kako se lahko primerja z novejšim modelom S4. Če ste lastnik starejše različice se verjetno sprašujete ali je nadgradnja smiselna ali bi raje prihranili denar. Kar se tiče dizajna sta si telefona zelo podobna, le da je zadnja verzija nekoliko večja, to pa prinese tudi večjo zaslon in s tem večjo resolucijo. Podobna sta si tudi v teži, razlike med njima je samo 3g. Podobna sta si le na videz, vse ostale stvari pa so pri zadnjem modelu veliko boljše, kot naprimer kamera, prostor za shranjevanje, hitrost povezave in še marsikaj. Samsung Galaxy S4 pa dosega tudi zelo visoko energetsko učinkovitost, avtonomija baterije je zelo velika.

Odločitev je vaša, hitrejše delovanje, boljše karakteristike in učinkovita raba baterije so le nekatere od lovorik novejšega modela. Poskrbite pa za pravo zaščito vaše naprave. Etui za Samsung Galaxy S3 ali etui za Samsung Galaxy S4 bo poskrbel, da ne bo vsak najmanjši padec bil razlog za servis ali drago popravilo naprave. Majhne cene etuijev niso nič v primerjavi z dragimi nadomestnimi deli. Ob pravi zaščiti vam lahko katerakoli naprava služi še dolgo časa.

This entry was posted in Tehnika. Bookmark the permalink.