Dobra evidenca delovnega časa lahko poveča dobiček

registracija-delovnega-casa-1Ne veste kako povečati učinkovitost vašega podjetja? Edina stvar, ki se jo ne da kupiti in ki jo ni mogoče imeti na zalogo, je čas. Zato je ključnega pomena za uspešno delovanje podjetja evidenca delovnega časa. V kolikor natančno veste koliko časa porabite za določen delovni proces, boste bistveno lažje načrtovali kdaj bo nekaj narejeno in boste zato lahko strankam veliko bolj natančno odgovorili na vprašanje kdaj bo nekaj narejeno, zaradi česar bo večina strank sigurno pripravljena plačati tudi višjo ceno, kot pa če jim rečete, da bo določena stvar končana v mesecu do dveh.

Evidenca delovnega časa prinaša stranke

V kolikor bo evidenca delovnega časa urejena tako, da se bo natančno vedelo kdaj bo določena storitev ali izdelek končan, bo podjetje tudi imelo več strank. Saj v sodobnem poslovnem svetu čas največ pomeni, saj bi praktično vsi želeli imeti vse narejeno takoj oz. v najkrajšem možnem času. Evidenca delovnega časa pa lahko podjetju prinese ravno to, da se bo stranki lahko povedalo kdaj natančno lahko pričakuje, da bo naročilo končano. S tem bo podjetje pridobilo tudi na kredibilnosti in zanesljivosti, s čimer se bo podjetju tudi povečalo število naročil, še posebej ko govorimo o strankah iz Zahodne Evrope oz. bolj razvitega sveta, kjer je čas enako denar.

Skrajšate delovni proces podjetja

Vsako podjetje stremi k temu, da bi svoj delovni proces skrajšalo na minimum ter da bi zaradi tega imelo na koncu večji dobiček. Dobra evidenca delovnega časa nam lahko prinese ravno to. Saj v kolikor je evidenca delovnega časa za vsak del procesa dobro vodena, se lahko tudi optimizira celoten postopek, saj bo vodstvo podjetja le tako lahko vedelo kje je možno nekaj narediti hitreje oz. kje se da postopek spremeniti, da bi vse skupaj potekalo hitreje. Brez dobre evidence delovnega časa, pa je vse skupaj praktično nemogoče. Več o boljši evidenci delovnega časa si preberite na https://www.spica.si/resitve/registracija-delovnega-casa.

This entry was posted in Razno and tagged , . Bookmark the permalink.