Čistilni servisi

cistilni-servisiVedno več ljudi se odloča za čistilne servise, kajti vsakodnevno čiščenje vzame veliko časa, ni skrbi za kupovanja raznih pripomočkov, materialov, itd. Za čistilne servise pa se odloča tudi velika večina podjetij, le te se dogovorijo za dnevno, tedensko, mesečno ali celo letno čiščenje, seveda odvisno od velikosti, in potreb podjetij. Ta odločitev pa je smiselna sploh z vidika koliko časa potrebujemo za pospravljanje, in pa da čistilni servis prevzame vso odgovornost.

Poleg vseh stvari, pa je najbolj pomembno, da je delo opravljeno strokovno in kvalitetno, tako da lahko delo opravljate v brezhibnem in čistem okolju, brez skrbi in porabljenega dragocenega časa.

Urejenost poslovnega prostora je kot obraz podjetja, in ko na obisk pridejo stranke, naj bo ta obisk pozitiven. Pozitiven pa je lahko le tako da so poslovni prostori lepo urejeni in očiščeni.

Pod čiščenje poslovnih prostor pa spada tudi čiščenje raznih ustanov, kot so na primer šole, vrtci, kjer pride še do posebnega čiščenja, kjer ni važno le to, da je pospravljeno, ampak tudi zaradi zdravja.

Nekakšna groba oblika čiščenja prostorov pa je vsako dnevno brisanje prahu, praznjenje košev, sesanje, pomivanje, pometanje, vzdrževanje higiene, pa vse do mesečnega čiščenja luči, skratka ponudniki razumejo podjetja, in ponujajo čiščenja predvsem po dogovoru pred začetkom dela.

Kaj pa cena? Cena je v veliki meri seveda odvisna od dogovora, kaj vse je za narediti, učinkovitosti, giblje pa se tam od 9 EUR/h dalje, pa vse do 15 EU/h, seveda odvisno od ponudnikov, ki se jih je na slovenskem trgu razvilo nemalo.

This entry was posted in Dom in gradnja and tagged , . Bookmark the permalink.